High Voltage kondigt horror-fps titel aan

De ontwikkelaars van High Voltage zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Komt 26 juni hun nieuwe exclusieve fps-titel The Conduit uit voor de Wii en kregen we gisteren te horen dat ze aan de actiegame Gladiator A.D. werken, vandaag komt daar eens nog een schepje bovenop.

High Voltage maakte namelijk bekend dat ze aan een tweede nieuwe titel werken. The Grinder wordt een horror-fps titel met (online) co-op mogelijkheden. De game ondersteunt naast de online co-op voor vier spelers ook de mogelijkheid om in de huiskamer met een vriend te spelen via split-screen.

The Grinder zal ergens in 2010 verschijnen en het lijkt erop dat de heren en dames flink wat inspiratie hebben gehaald uit de game Left 4 Dead.

Chief creative officer Eric Nofsinger zegt daarover het volgende:

I can't tell you how excited we are to be sharing The Grinder with you! We've been playing a lot of Left 4 Dead and there really isn't that kind of frantic cooperative experience on the Wii right now. There's certainly nothing that takes advantage of the Wii hardware the way we are able to with our engine.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?