Check hier alle PlayStation State of Play content

Hideo Kojima werkt aan meerdere games

Aan het eind van dit jaar kunnen we een nieuwe game verwachten van Hideo Kojima, de maker van de Metal Gear Solid franchise. Dit heeft Kojima namelijk zelf gezegd tegenover Famitsu Magazine. Ook vertelde hij dat dit niet de enige game is waar hij mee bezig is. Het gaat in totaal om drie games, waarvan één game gericht is op de Westerse markt en heel belangrijk is.

De man achter de Yakuza serie Toshihiro Nagoshi kwam ook aan bod in het artikel van Famitsu Magazine. Hij vertelde dat hij later dit jaar een nieuwe game zal aankondigen en dat deze nu al een tijdje in ontwikkeling zou zijn. Laat de geruchten maar komen zal Kojima bezig zijn met Metal Gear Solid 5? En Nagoshi met Yakuza 3?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?