Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Hideo Kojima teaset Death Stranding trailer

Het was een lange tijd stil rondom Death Stranding, maar binnenkort kunnen we waarschijnlijk een nieuwe trailer verwachten. Hideo Kojima teaset namelijk een nieuwe Death Stranding trailer.

De teaser komt van het Twitterkanaal van Kojima zelf. Hier laat hij een selfie zien met twee computermonitoren achter zich. Op de linker monitor is het logo van de game te zien en op de rechter monitor zien we videobewerkingssoftware. Wanneer de nieuwe trailer onthuld wordt of wat we daarvan kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat Sony niet op de E3 van dit jaar aanwezig is, dus de nieuwe trailer wordt in ieder geval niet tijdens het evenement getoond.

Death Stranding heeft nog geen officiële releasedatum.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?