Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Hideo Kojima spreekt

Hideo Kojima is niet met pensioen gegaan na zijn laatste werk; Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. In het Japanse blad Famitsu heeft hij wat te zeggen. Hij is namelijk bezig met een nieuwe titel die volgend jaar aangekondigd wordt.

Kojima vertelde ook dat hij een druk persoon is. Hij heeft drie dingen te doen; zelf games ontwikkelen, kijken hoe zijn collega's het doen met het ontwikkelen van games, en zijn eigen bedrijf, Kojima Productions, in de gaten houden. In de nieuwe game zit Kojima in de rol van zijn eerste doel.

Volgens Kojima hoeven we geen 2 jaar te wachten op deze game. Hij vertelde ook dat hij met andere projecten bezig is, maar dat deze het eerste het daglicht ziet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?