Hideo Kojima loopt over naar de Xbox 360

Hideo Kojima kwam op het podium bij de E3. Hij had belangrijk nieuws over Metal Gear Solid. Nieuws dat vele PlayStation 3-fans niet leuk zullen vinden.

Metal Gear Solid zal namelijk naar de Xbox 360 komen. De volgende Metal Gear, Metal Gear Rising zal naar de Xbox 360 komen. In Metal Gear Rising zal je gaan spelen met Raiden. In de korte trailer zagen we Raiden's gezicht met de stem: Raiden is Back. Of Metal Gear Rising ook naar de PlayStation 3 komt is onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?