Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Hideo Kojima heeft nieuws over Metal Gear Solid 4

De grote baas van Kojima Productions, Hideo Kojima heeft verklaard dat Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, momenteel van begin tot en met het einden speelbaar is. De game is officieel speelbaar afgerond, het fixen van bugs en het afronden van de lokalisatie zal nu dagelijkse kost worden voor de ontwikkelaars.

Eerder werd de game uit gesteld naar 2008. Kojima baalde hier erg van hij houd er niet van om mensen teleur te stellen. Nu kan er gewerkt worden om de game met een spektakel wereldwijde te lanceren, in het tweede kwartaal van 2008.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?