Het verhaal van Samus Aran

Samus Aran komt 3 september terug in Metroid: Other M. In tegenstelling tot de Metroid Prime-serie, wordt hier meer gekeken naar het verleden van Samus. Om je alvast op te warmen heeft Nintendo een mooie terugblik gemaakt op haar verhaal.

De wat oudere fans van Metroid zullen dit verhaal wellicht al kennen. Voor de jongere fans zal dit allemaal geheel nieuw zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?