Het Medal of Honor-team krijgt eigen identiteit

Electronic Arts heeft over de hele wereld grote, maar ook minder grote ontwikkelstudio's gevestigd. Zo'n ontwikkelstudio bestaat voornamelijk uit verschillende teams, met allemaal een eigen game of project.

Bij EA Los Angeles vind je het Medal of Honor-team, RTS-team en nog een aantal andere teams. Vaak krijgen deze teams hun eigen identiteit mee. Zo werd EA RedWood Shores veranderd in Viscaral Games.

Zojuist heeft Electronic Arts besloten dat het Medal of Honor-team te veranderen in 'Danger Close'. Bij Danger Close maken ze voornamelijk shooters, zoals Medal of Honor.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?