Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Het kan hard gaan in Need for Speed: Shift

Er is weer een nieuwe trailer verschenen van de nieuwe Need for Speed game Shift. In de video krijgen we weer veel gameplay beelden te zien, waarin je vooral de actie van achter het stuur (in de cockpit-view) kunt meemaken.

Wat je duidelijk naar voren ziet komen in deze trailer, is de positie van de camera. Deze zit in Shift namelijk niet vastgeplakt op bijvoorbeeld de stoel van de coureur, maar op de helm van de bestuurder. Dat betekend dat je op een realistische manier naar links en rechts kunt kijken, en dat je bij een crash echt even niet meer weet wat boven en onder is. De game komt uit op 17 september en is dan verkrijgbaar voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?