UEFA Euro 2008

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Het EK begint voor gamers al op 11 april

De game rond het Europees voetbal kampioenschap zal op 11 april in de winkels liggen. UEFA EURO 2008, die Electronic Arts elk EK weer uitbrengt zal meer zijn dan slechts een update van FIFA 08.

EA heeft namelijk belooft dat de game sneller, directer en toegankelijker zal zijn dan FIFA 08. Ook heeft EA er een nieuwe mode in de game gesopt, genaamd Captain Your Country. In deze mode speel jij de aanvoerder van een land, en zul je het team in het veld moeten leiden. Ook zal er een heel verhaal om heen hangen, zodat je echt het gevoel krijg dat jij je land vertegenwoordigd en het tot Europees kampioen schopt.

De game moet uit gaan komen op de PS3, PSP, PS2, Xbox 360 en pc. De Wii en de Nintendo DS worden overgeslagen. Dit komt door de totaal andere besturing van de game op beide apparaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?