FIFA 09
  • ONTWIKKELAAR EA Canada
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Het echte leven heeft invloed op jouw FIFA 09

In een nieuwe video van FIFA 09 zien we dat de echte voetbalwereld mee gaat spelen in de game. Een voorbeeldje: als Rooney een slechte wedstrijd heeft gehad in een echte voetbalwedstrijd, dan zie je dat terug aan een slechte vorm in de game. Dit is één van de vele nieuwe features dit de game dit jaar te bieden heeft.

Wat er precies bedoeld wordt met deze invloeden uit de echte wereld, kun je zien in de video hieronder. FIFA 09 staat gepland voor de tweede van oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?