Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Het doek is gevallen voor Turok

Turok had een verbluffende start op de Nintendo 64, maar na een teleurstellende poging zijn de ontwikkelaars er niet in geslaagd om Turok next-gen naar een hoog niveau te tillen. En of het allemaal nog niet erg genoeg is zullen we het helaas moeten doen met herinneringen aan deze gouden ouwe tijden.

Turok 2 zal niet meer gaan verschijnen. Waar eerst plannen waren voor een sequal zal de ontwikkeling daarvan beëindigd worden door Propaganda, de ontwikkelaar van Turok. Propaganda is op dit moment wel met een ander project bezig, maar wat dat geheimzinnige project inhoudt is op dit moment nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?