Het derde seizoen van Jessica Jones verschijnt op Netflix

Het derde seizoen van de superheldin Jessica Jones is aangekondigd voor Netflix door Disney, het moederbedrijf van Marvel.

Het tweede seizoen van Jessica Jones verscheen afgelopen maart op Netflix en dit blijft voorlopig nog wel even op de streamingdienst als we Disney mogen geloven. Disney is intussen wel bezig met het opzetten van zijn eigen 'concurrerende' streamingdienst en deze gaat hoe dan ook originele Marvel-series bevatten.

Het tweede seizoen van Luke Cage moet aankomende zomer verschijnen op Netflix. Het is onduidelijk wanneer het derde deel van Jessica Jones uitkomt.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?