Heruitgave voor Star Wars: Dark Forces

Vandaag verscheen er wel een heel opvallende titel op de lijst van beoordeelde games van ESRB. De mensen die een leeftijdsaanduiding aan games geven hebben namelijk Star Wars: Dark Forces een beoordeling gegeven en het lijkt er op dat deze game een heruitgave zal krijgen.

Star Wars: Dark Forces is een first-person shooter die in de midden jaren negentig uit kwam voor de pc en PlayStation. De game werd zeer matig ontvangen op de PlayStation door de lage framerate en slechte graphics in tegenstelling tot de pc versie die stukken beter was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?