Heroes Paradise komt begin 2010

Het Japanse blad Famitsu heeft onthuld dat de Nintendo Wii game, No More Heroes, onder de nieuwe naam Heroes Paradise volgend jaar in januari naar de Xbox en de PlayStation 3 komt.

Voor diegene die de game niet kennen, het gaat om de huurmoordenaar Travis Touchdown die andere lieden in het bloederige vak moet omleggen. Dit met behulp van onder andere een bruut laser zwaard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?