Heroes of the Storm
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2015
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE

Heroes of the Storm open bèta is vandaag begonnen

Blizzard Entertainment heeft zojuist aangekondigd dat Heroes of the Storm vanaf vandaag door iedereen gespeeld kan worden in de open bèta.

De MOBA-game is sinds januari in een gesloten bèta en moet op 2 juni officieel uitkomen voor de pc en Mac. Blizzard laat weten dat je nog wel eventueel last kunt hebben van wachtrijen. Naast deze aankondiging komt Blizzard ook met onderstaande Enter the Nexus-trailer.

Je kunt de open downloaden op de officiële website van Blizzard.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?