Hermen Hulst nieuwe hoofd van PlayStation WorldWide Studios

Sony Interactive Entertainment heeft vandaag het nieuwe hoofd van PlayStation WorldWide Studios bekendgemaakt. Hermen Hulst volgt hierbij Shawn Layden op, die vorige maand vertrok bij Sony.

Hermen Hulst is bekend als medeoprichter en directeur van de gamestudio Guerilla. Onder hem werden games als Killzone en Horizon Zero Dawn ontwikkeld. Met de promotie tot het hoofd van PlayStation WorldWide Studios is het zijn taak om de veertien interne studio's te overzien. Met het verlies van Hermen Hulst benoemt Guerilla direct drie nieuwe directeuren. Hermen Hulst laat hierbij weten het fijn te vinden dat de studio in goede handen is.

BRON Sony Interactive Entertainment

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?