Hermen Hulst nieuwe hoofd van PlayStation WorldWide Studios

Geplaatst:
Aangepast: 7 november 2019 15:20

Sony Interactive Entertainment heeft vandaag het nieuwe hoofd van PlayStation WorldWide Studios bekendgemaakt. Hermen Hulst volgt hierbij Shawn Layden op, die vorige maand vertrok bij Sony.

Hermen Hulst is bekend als medeoprichter en directeur van de gamestudio Guerilla. Onder hem werden games als Killzone en Horizon Zero Dawn ontwikkeld. Met de promotie tot het hoofd van PlayStation WorldWide Studios is het zijn taak om de veertien interne studio's te overzien. Met het verlies van Hermen Hulst benoemt Guerilla direct drie nieuwe directeuren. Hermen Hulst laat hierbij weten het fijn te vinden dat de studio in goede handen is.

Bron: Sony Interactive Entertainment

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord