Check hier alle PlayStation State of Play content

Herleef de eerste Resident Evil

Eerder deze maand kon je in Peter's review lezen dat hij niet blij was met de richting die Resident Evil 5 op ging. Misschien wordt Peter iets blijer wanneer hij te horen krijgt dat de originele Resident Evil naar de PlayStation Store komt.

Resident Evil: Director's Cut zal op 28 mei verschijnen in de Amerikaanse PlayStation Store voor 9,99 dollar. Een Europese releasedatum is nog niet bekend. Blijf Gameliner checken voor meer informatie over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?