The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Henry Cavill wilt Geralt spelen in The Witcher tv-serie

In een recent interview heeft Henry Cavill te kennen gegeven dat hij het wel ziet zitten om de rol van Geralt te spelen uit The Witcher. Henry Cavill staat er redelijk om bekend een fervent gamer te zijn. Opvallender is dat hij ook aangeeft de boeken van Andrzej Sapkowski gelezen te hebben.

Netflix gaat deze serie produceren en het schijnt dat het script voor de eerste aflevering af is. Meerdere schrijvers van onder andere The Defenders, The West Wing en Daredevil zijn aangehaakt om mee te doen aan deze serie. Helaas is er nog niets bekend over de acteurs, dus misschien maakt Henry nog een kans. Moet hij wel zijn snor afscheren.

the witcher 3

Leuk feitje over Henry Cavill: het schijnt te zijn dat hij het telefoontje van Zack Snyder heeft gemist waarin hij te horen zou krijgen dat hij de rol in Superman had gekregen. Waarom hij die had gemist? Omdat hij World of Warcraft aan het spelen was.

BRON IGN

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?