Top Spin 3

  • Ontwikkelaar Pam Development
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Hengel nu de demo van Top Spin 3 binnen

Met Top Spin 3 wordt het spelletje tennis nog realistischer dan het al was. Er is vandaag een demo op Xbox Live verschenen van deze game.

Top Spin 3 is een klein weekje geleden uitgekomen op PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Nintendo DS bezitters niet getreurd! De Nintendo DS versie verschijnt 18 juli.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?