Hellion: Mystery of the Inquisition aangekondigd

Vandaag heeft ontwikkelaar Flying Fish Works aangekondigd bezig te zijn met een nieuwe game voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 genaamd Hellion: Mystery of the Inquisition. Deze game staat voor 2010.

Het verhaal speelt zich af in een ver verleden en draait om de geheimen van Inquisition. Deze zul je moeten onderzoeken om zo de mensheid te redden van allerlei rare wezens als nare demonen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?