Hellblade: Senua's Sacrifice

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 8 augustus 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Horror
  • Gameliner score -

Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt volgende week op Nintendo Switch

Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt volgende week op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Ninja Theory maakte dit onlangs via een tweet bekend.

Hellblade: Senua's Sacrifice is een mysterieuze en bijzondere game met een duister randje. De game verscheen in 2017 voor het eerst op pc en PlayStation 4, met een release op de Xbox One een jaar later. Tijdens de laatste Nintendo Direct van februari werd aangekondigd dat Hellblade: Senua's Sacrifice ook naar de Nintendo Switch komt. Er werd destijds alleen niet aangegeven wanneer. Ontwikkelaar Ninja Theory heeft gisteren middels een tweet bekendgemaakt dat we niet veel langer hoeven te wachten. Vanaf volgende week kunnen we namelijk al met de game aan de slag.

Hellblade: Senua's Sacrifice is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 11 april is de game ook beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Ninja Theory

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?