Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt volgende week op Nintendo Switch

Geplaatst: 3 april 2019 12:30

Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt volgende week op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Ninja Theory maakte dit onlangs via een tweet bekend.

Hellblade: Senua's Sacrifice is een mysterieuze en bijzondere game met een duister randje. De game verscheen in 2017 voor het eerst op pc en PlayStation 4, met een release op de Xbox One een jaar later. Tijdens de laatste Nintendo Direct van februari werd aangekondigd dat Hellblade: Senua's Sacrifice ook naar de Nintendo Switch komt. Er werd destijds alleen niet aangegeven wanneer. Ontwikkelaar Ninja Theory heeft gisteren middels een tweet bekendgemaakt dat we niet veel langer hoeven te wachten. Vanaf volgende week kunnen we namelijk al met de game aan de slag.

Hellblade: Senua's Sacrifice is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 11 april is de game ook beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Ninja Theory
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hellblade: Senua's Sacrifice

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

8 augustus 2017

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord