Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt Series X upgrade

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2021 09:18

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt een gratis upgrade naar de Xbox Series X. De upgrade staat gepland voor de PC versie van de game, maar nog niet voor de PS4 en de Switch.

De upgrade is voor nu alleen beschikbaar voor Xbox spelers, maar studio Ninja Theory zegt dat de PC versie van de upgrade 'momenteel in ontwikkeling is', maar er zijn geen plannen voor een upgrade voor andere consoles. De geoptimaliseerde versie van Hellblade: Senua's Sacrifice geeft spelers drie keuzes op visueel gebied: performance, resolution en enriched, die zowel op de Xbox Series X als S raytracing ondersteunt. De enriched modus ondersteunt dynamische resoluties tot 4K op de Series X en Full HS op de Series S, met 30 frames per seconde voor beide consoles. De performance modus op de Series X ondersteunt dynamische resoluties tot 1080p bij 120 Hz frame rates en Full HD en 60 frames per seconde op de Series S. De resolutie modus op de Series X prioriteert dynamische resoluties tot 4K bij 60 frames per seconde en de Series S krijgt dynamische resolutie ondersteuning tot 1440p bij 30 frames per seconde.

De Hellblade: Senua's Sacrifice Xbox Series X upgrade is vanaf nu beschikbaar.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hellblade: Senua's Sacrifice

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

8 augustus 2017

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord