Helft PlayStation Portable line-up 2009 onbekend

Alhoewel de PlayStation Portable al sinds 2005 verkrijgbaar is in Europa, lijkt het apparaat nog een gouden toekomst te hebben. Met spellen zoals MotorStorm, LittleBigPlanet en Assassin's Creed die voor de handheld uit gaan komen belooft 2009 een topjaar te worden. Hardwaremarketing directeur John Koller, van Sony Computer Entertainment Amerika, zegt echter dat we naast deze topgames nog veel meer kunnen gaan verwachten.

In een interview met GameSpot heeft Koller laten doorschemeren dat ongeveer de helft van de 2009 line-up voor de Sony PlayStation Portable nog niet bekend is. "Er komen nog veel aankondigingen naarmate de Electronic Entertainment Expo in juni dichterbij komt, en vooral tijdens de E3 zelf," aldus Koller.

Belangrijke games uit de bekende line-up:

LittleBigPlanet
MotorStorm Arctic Edge
Assassin's Creed
Rock Band
Hannah Montana
Petz
Madden NFL 10
Tiger Woods PGA Tour 10
Dissidia: Final Fantasy

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?