Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Helaas geen voorproefje van NFS: Undercover

Jammer maar helaas, EA heeft in een interview laten weten dat er geen demo in zit voor de nieuwste telg uit de Need For Speed-serie. In tegenstelling tot voorgaande delen heeft de gigant er voor gekozen om zich niet ook nog bezig te houden met een voorproefje van de game. Dat betekent dat men zich nu volop focust op de game zelf.

Laten we hopen dat dit positief uitpakt. Need For Speed: Undercover heeft namelijk net als zijn voorganger momenteel de sticker 'dit gaat waarschijnlijk fout' opgeplakt gekregen. In deze Gespeeld kun je lezen wat ik er precies van vond.

Verwacht tegen de release ook een definitief oordeel in de vorm van een review. Need For Speed: Undercover verschijnt 18 november voor alle recente consoles, handhelds, de pc en de mobiele telefoon.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?