Hei$t kapt ermee

Zojuist heeft uitgever Codemasters de ontwikkeling van Heist stopgezet. De game was in ontwikkeling bij inXile Enterainment, en werd in maart van 2007 aangekondigd. De game werd sindsdien telkens opnieuw uitgesteld. Even leek het erop dat de game op 26 maart ging verschijnen, maar daar hoeven we wat Codemasters betreft niet meer op te wachten.

Codemasters heeft kennelijk eieren voor haar geld gekozen, om de game niet uit te brengen. De uitgever verteld dat ze wilde richten op kwaliteit titels, en Heist zou tussen deze titels een grote flop zijn.

Heist speelde zich af in het San Francisco van 1969. Hier zouden we met Johnny Sutton, hoofdrolspeler uit deze game, banken beroven. Dus mocht je toch je behoefte niet onder controle hebben, dan is misschien GTA 3 nog een optie!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?