Heavy Rain zorgt voor boost in verkoop PS3

Het langverwachte Heavy Rain is inmiddels te koop en de eerste cijfertjes over het spel lopen al binnen. Hoewel, de cijfers slaan niet rechtstreeks terug op het aantal verkochte exemplaren van de game, maar juist op de hoeveelheid PlayStation 3 consoles die zijn verkocht door Heavy Rain.

Volgens VGchartz heeft de release van de game gezorgd voor 17.000 extra verkopen. Dat komt ongeveer overeen met de extra consoles die werden verkocht door Uncharted 2 (21.500) en Killzone 2 (18.500). De vraag nu is natuurlijk: hoeveel extra consoles gaat Sony verkopen met de release van God of War 3?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?