Heavy Rain wordt verfilmd

De game Heavy Rain is al een tijdje beschikbaar voor de PS3 en werd erg goed ontvangen. Nu lijkt het erop dat de game ook een verfilming krijgt. Unique Features hebben namelijk de filmrechten van de game gekocht.

Wanneer we de verfilming kunnen verwachten in de bioscoop is natuurlijk nog onbekend. Unique Features heeft sowieso nog niks vrijgegeven. Hopelijk komen we binnenkort meer over de film te weten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?