Heavy Rain pas in 2010

Yordi schreef al eerder over het gerucht dat Heavy Rain: The Origami Killer misschien pas in 2010 zou verschijnen. Helaas is dit gerucht werkelijkheid geworden. Dit nieuws zal voor de wachtende fans wel als zware regen op hun dak vallen.

Nu vraag je jezelf misschien af wat de reden is van deze uitstel; Guillaume de Fondaumiere van Quantic Dream geeft de volgende verklaring:

Purely from my perspective, most publishers today realise that it's not ideal to release a new IP or a new genre just before Christmas. It's a very crowded place to be, and certain games need more space to live their life. Everybody at working on the project, both at Quantic and Sony, believe this is the right time.

Kort gezegd willen ze de game niet laten verzuipen in de regen van al die andere toppers rond de kerst. Een goede keus lijkt me, de game is best uniek en verdient alle aandacht. En die aandacht zou wel eens kunnen verdwijnen met al die andere toppers. Wat vind jij van het uitstel, een goede zaak of onzin?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?