Heavy Rain oorspronkelijk met motion controller

Één van de meest unieke games die eraan zit te komen voor de PlayStation 3 is toch wel Heavy Rain. David Cage, medewerker van Quantic Dreams, liet in een interview weten dat de game oorspronkelijk gericht was op de aankomende motion controls voor de PlayStation 3. Dit plan werd op een gegeven moment niet voortgezet, omdat de PS3 motion controller nog niet optimaal werkte, en dit voor frustratie zou zorgen in de game.

Hieronder het desbetreffende fragment vanuit het interview.

The very first version of Heavy Rain's design was based on motion control, but it was not feasible at the time. Given that the game was in development as far back as early 2006, it's interesting to hear that Sony was already talking to developers about the device at the time.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?