Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Heavy Rain ongecensureerd

Heavy Rain is de spirituele opvolger van Fahrenheit. In deze games gaat het niet zozeer om actie, maar meer om het vertellen van een verhaal met alles eromheen.

12 februari komt Heavy Rain uit en de laatste informatie begint nu binnen te druppelen. Zo zei Quantic Dream's Guillaume de Fondaumiere eerder dat de game in sommige landen gecensureerd zou zijn, om een breder publiek te krijgen. Sony ontkracht dit feit.

And for those of you who have asked. The content is exactly the same as what's being released in all our territories, so you'll get to enjoy it exactly as Quantic Dream intended.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?