Heavy Rain: Move Edition als kerstcadeau

Vandaag maakte Ross Alexander, product manager bij SCEE bekend dat Heavy Rain: Move Edition nog voor deze kerst in de winkels moet liggen.

Ben jij al in bezit van Heavy Rain? Dan hoef je gelukkig niet de hele game opnieuw te kopen. Deze versie zal namelijk een update krijgen waardoor je de game ook kan spelen met de PlayStation Move. Bezit jij nog geen Heavy Rain, dan heb je de mogelijkheid om gelijk de Move versie te kopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?