Heavy Rain gebanned in de VAE

Het spel Heavy Rain voor de PlayStation 3 is in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gebanned. De nationale media regering van het land heeft deze keuze gemaakt om onbekende redenen. Dit zal zeer waarschijnlijk komen vanwege de naakt-scene(s) in de game.

De officiële reden vanwaar deze keuze is gemaakt is niet bekend. Wel weten we dat ook de God of War titels verbannen zijn in de Verenigde Arabische Emiraten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?