Heavy Rain demo verstopt in de PlayStation Store

Over enkele weken zal Heavy Rain te koop zijn, maar toch willen we hem eerst testen voor we hem aanschaffen, toch? Het lijkt er dus op dat de demo van Heavy Rain gewoon te downloaden is via de PlayStation Store, al is hij er niet zichtbaar. Dit komt omdat je eerst de Four Days challenge op de Heavy Rain website moet oplossen voor je hem kunt downloaden. Na het behalen van deze missie zul je een code krijgen waarmee je de 2GB zware demo kunt downloaden.

Tip: Ga naar de volgende link, en vul dan de volgende vier bewijsstukken in, hierna zul je gelijk de desbetreffende code krijgen.

• The short cigarette butt from the cigarette butts
• The odd right hand driver picture from the tire tracks
• The diner with a Sphinx picture on it
• The Origami Bird

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?