Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Headset in MGS4-stijl met de release

Dat Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots een knaller gaat worden staat bijna al zo goed als vast. Op 12 juni zal de game uitgebracht worden, maar dat is niet het enige wat we die dag van de Metal Gear Solid-serie kunnen verwachten.

Tegelijk met de release zal namelijk ook een headset voor de PlayStation 3 geheel in Metal Gear Solid 4-stijl verschijnen. Deze headset wordt los van de game verkocht. Op het moment weten we nog geen Europese prijzen, maar in Amerika kost het dingetje zestig dollar.

Voor dit geld krijgen de Amerikanen een headset in MGS-stijl, welke zo'n acht uur op een lading moet kunnen doen. Je kunt vervolgens maximaal tien meter van je PlayStation 3 gaan zitten en wanneer je stopt zal het apparaatje vanzelf uit gaan. De headset komt met een bijgeleverde 'carrying case'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?