HD is voor geeks

Sinds het verschijnen van de Wii blijven de verzoeken bij Nintendo binnenstromen om ook gebruik te maken van een harde schijf. Het heeft tot nu toe weinig impact gehad, aangezien de Wii-gebruiker zich nog dient te redden met de SD-kaart.

Na de komst van WiiWare zal dit probleem zich naar alle waarschijnlijkheid uitbreiden. Daar waar je de Virtual Console games nog amper op je systeem kwijt kon, zul je nu ook voor WiiWare plaats moeten maken; weer een extra SD-kaart. En de volgende space-filler is ook op komst: Downloadable Content voor Guitar Hero: World Tour.

Al met al zou je denken dat Nintendo medelijden krijgt met de gebruiker van de Wii. Echter liet Nintendo's Laurent Fischer ons weten dat een harde schijf op de Wii iets voor 'geeks' is. De grote vraag is of dit een grap is, een vreemde uitspraak is het in ieder geval wel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?