Haze komt echt wel op 23 mei

Geplaatst: 9 april 2008 15:08
Aangepast: 12 mei 2018 11:32

Uitgever Ubisoft heeft via een woordvoerder laten weten dat Haze wel degelijk op 23 mei uitkomt. De laatste tijd is net een soap geweest rondom de release datum, maar nu is dan de kogel definitief door de kerk.

Haze is een first person shooter en exclusief voor de PlayStation 3 ontwikkeld door Free Radical Design. Lees hieronder meer over het verhaal.

In het jaar 2048 hebben de overheden en hun Private Military Corporations (PMC's) de wereld in hun greep. Jij bent een nieuw gerekruteerde soldata die wil strijden voor de overheid en de goede zaak.
Als soldaat van de grootste PMC heb je de beschikking over een groot aantal voertuigen en een enorm arsenaal aan wapens. Daarbovenop kun je gebruik maken van het mysterieze goedje Nectar, wat je bovenmenselijke krachten gefet om te kunnen strijden tegen de vijanden van de wereld en je PMC. Maar wat als dit wondermiddel opraakt? Kun jij het dan nog steeds aan?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Haze

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

23 mei 2008

Ontwikkelaar

Free Radical Design

Gameliner Awards

-

Lees meer