Check al onze gamescom content hier!

H.A.W.X. vliegt naar de iPhone

Ubisoft kwam begin dit jaar met de game Tom Clancy's H.A.W.X. naar de PC, Xbox 360 en PS3. De game deed het goed en is meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Zojuist heeft Gameloft de game uitgebracht voor de iPhone en is hij voor nog geen € 5,49 te downloaden in de App Store.

De game bestaat uit 13 missies, 26 straaljagers en een locale multiplayer om de game te spelen met zijn vieren. De game zal je brengen op tal van locaties, van Washington DC tot Rio de Janeiro in Brazilië. De omgevingen zijn door satelliet beelden gesimuleerd, waardoor alles ontzettend echt uitziet.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?