Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

H.A.W.X. uitgesteld

Tom Clancy's H.A.W.X. brengt het Tom Clancy universum tot hoge hoogten. Je kan namelijk grote luchtgevechten aangaan met maar liefst 50 verschillende vliegtuigen!

Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat deze game officieel is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2009. Er deden al geruchten te ronde, maar nu is het officieel. Tom Clancy's H.A.W.X. komt uit voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?