Check al onze gamescom content hier!

H.A.W.X. 2 demo onderweg

H.A.W.X. heeft meer dan één miljoen exemplaren verkocht wereldwijd en daarom is het een belangrijke serie geworden van Ubisoft. In het tweede deel ben je net als het eerste deel onderdeel van de luchtmacht. Je neemt plaats in 's werelds geavanceerde gevechtsvliegtuigen en neemt het op tegen andere kilometers boven de grond.

We zullen echter nog even op de game zelf moeten wachten, want die zal 2 september gaan verschijnen. Gelukkig voor ons komt Ubisoft volgende week wel met een demo van H.A.W.X. 2. Deze demo zal vanaf 17 augustus op Xbox Live en op het PSN te downloaden zijn.

De demo zal twee singleplayer missies bevatten, namelijk Interception Course en Seek and Destroy. In de eerste missie zal je als Russische piloot een gestolen vliegtuig moet terughalen en in de tweede zal je als Amerikaanse piloot verschillende doelwitten moet bombarderen.

Vanaf volgende week kunnen we dus alvast een test ronde gaan maken in 's wereld geavanceerde gevechtvliegtuigen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?