H.A.W.X. 2 aangekondigd

Zojuist heeft Ubisoft vandaag Tom Clancy's H.A.W.X. 2 officieel aangekondigd in een persbericht. De vlieg simulatie game wordt ontwikkeld door de ontwikkelstudio van Ubisoft in Boekarest.

H.A.W.X. heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd en daarom is het een belangrijke serie geworden van Ubisoft. In het tweede deel ben je net als het eerste deel onderdeel van de luchtmacht. Je neemt plaats in 's werelds geavanceerde gevechtsvliegtuigen en neemt het op tegen andere kilometers boven de grond.

De game zal in de herfst van dit jaar verschijnen voor de Nintendo Wii, PlayStation 3, Xbox 360 en de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?