Haunted House keert terug

In 1981 kwam Atari met de game Haunted House aanzetten. Atari is de game echter nog niet vergeten. Haunted House zal namelijk na 30 jaar eindelijk terug keren. Atari heeft vandaag aangekondigd dat de game een remake krijgt voor Xbox Live, de Wii en pc. Deze remake zal in september moeten verschijnen.

In de game zul je rondlopen door een donkere omgeving op zoek naar stukjes urn. Om deze stukken te vinden kun je gebruik maken van verschillende voorwerpen. Zo kun je met een pakje lucifers de weg verlichten. In de remake zullen we echter te maken krijgen met een omgeving in plaats van het oorspronkelijke huis die gebruikt werd in de oude versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?