Harvest Moon: Mad Dash
  • ONTWIKKELAAR Natsume Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Puzzel
  • GAMELINER SCORE

Harvest Moon: Mad Dash is een puzzelgame

Natsume kondigde afgelopen maand een nieuwe Harvest Moon spin-off aan. Tijdens de E3 is bekendgemaakt dat Harvest Moon: Mad Dash een puzzelgame is.

Harvest Moon kennen we natuurlijk allemaal als de aandoenlijke boerderijsim waarbij je op je gemakje gewassen kunt verbouwen, boerderijdieren kunt houden en nog veel meer. Natsume, de ontwikkelaar van de originele Harvest Moon (niet te verwarren met Story of Seasons) komt nu met Harvest Moon: Mad Dash, een Harvest Moon spin-off in de vorm van een puzzelgame. Een van de redacteurs van gamesite Destructoid heeft tijdens de E3 de game mogen spelen en omschrijft het als een aandoenlijke co-op puzzelgame. Hierbij moet je verschillende gewassen met elkaar zien te matchen om deze te kunnen oogsten.

Harvest Moon Mad Dash

Harvest Moon: Mad Dash verschijnt deze herfst voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 en gaat zo'n dertig euro kosten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?