Harvest Moon: Mad Dash is een puzzelgame

Geplaatst: 13 juni 2019 12:45

Natsume kondigde afgelopen maand een nieuwe Harvest Moon spin-off aan. Tijdens de E3 is bekendgemaakt dat Harvest Moon: Mad Dash een puzzelgame is.

Harvest Moon kennen we natuurlijk allemaal als de aandoenlijke boerderijsim waarbij je op je gemakje gewassen kunt verbouwen, boerderijdieren kunt houden en nog veel meer. Natsume, de ontwikkelaar van de originele Harvest Moon (niet te verwarren met Story of Seasons) komt nu met Harvest Moon: Mad Dash, een Harvest Moon spin-off in de vorm van een puzzelgame. Een van de redacteurs van gamesite Destructoid heeft tijdens de E3 de game mogen spelen en omschrijft het als een aandoenlijke co-op puzzelgame. Hierbij moet je verschillende gewassen met elkaar zien te matchen om deze te kunnen oogsten.

Harvest Moon: Mad Dash verschijnt deze herfst voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 en gaat zo'n dertig euro kosten.

Bron: Destructoid
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harvest Moon: Mad Dash

Series

Harvest Moon

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

18 oktober 2019

Ontwikkelaar

Natsume Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord