Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Android
  • GAMELINER SCORE -

Harry Potter: Wizards Unite krijgt releasedatum

Kevin Tsujihara, de CEO van Warner Bros., heeft zojuist bekendgemaakt dat de nieuwe Harry Potter game: Wizards Unite een releasedatum krijgt voor deze zomer.

De game is in ontwikkeling bij Niantic, de ontwikkelaar van onder andere de razendpopulaire Pokémon GO. In Harry Potter: Wizards Unite maken spelers magische gebeurtenissen mee via hun telefoon. Zo kunnen spelers bezems, zoals de Nimbus 2000, door de straten zien vliegen zonder bestuurders. Ook kunnen spelers magische beesten zien die chaos veroorzaken. Het is aan jou als speler om deze problemen op te lossen en te voorkomen dat de dreuzelwereld de magische wereld ontdekt.

We zien in de korte teaser trailer dat de game net als Pokémon GO augemented reality ondersteund. Wanneer Harry Potter: Wizards Unite precies moet uitkomen deze zomer is vooralsnog onbekend.

BRON Gamerant

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?