Harry Potter: Wizards Unite krijgt releasedatum

Geplaatst: 1 maart 2019 19:40

Kevin Tsujihara, de CEO van Warner Bros., heeft zojuist bekendgemaakt dat de nieuwe Harry Potter game: Wizards Unite een releasedatum krijgt voor deze zomer.

De game is in ontwikkeling bij Niantic, de ontwikkelaar van onder andere de razendpopulaire Pokémon GO. In Harry Potter: Wizards Unite maken spelers magische gebeurtenissen mee via hun telefoon. Zo kunnen spelers bezems, zoals de Nimbus 2000, door de straten zien vliegen zonder bestuurders. Ook kunnen spelers magische beesten zien die chaos veroorzaken. Het is aan jou als speler om deze problemen op te lossen en te voorkomen dat de dreuzelwereld de magische wereld ontdekt.

We zien in de korte teaser trailer dat de game net als Pokémon GO augemented reality ondersteund. Wanneer Harry Potter: Wizards Unite precies moet uitkomen deze zomer is vooralsnog onbekend.

Bron: Gamerant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Wizards Unite

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2018

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord