Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Android
  • GAMELINER SCORE -

Harry Potter: Wizards Unite krijgt nieuwe relasewindow

Ongeveer een jaar geleden werd al aangekondigd dat Niantic, de ontwikkelaar van Ingress en Pokémon Go, aan een Harry Potter-game werkte. Aanvankelijk werd gesteld dat de game dit jaar nog uit moest komen, maar Harry Potter: Wizards Unite heeft een nieuwe releasewindow gekregen.

Momenteel is er nog steeds niet veel bekend over Harry Potter: Wizards Unite. Het enige dat wel bekend is, is dat het een augmented reality-ervaring moet worden met een magisch tintje eraan. Volgens ontwikkelaar Niantic wordt het eenzelfde soort ervaring als Pokémon Go, waarbij spelers in de echte wereld spreuken kunnen leren en op avontuur kunnen gaan om mysterieuze wezens en artefacten te ontdekken. De game staat momenteel gepland om ergens volgend jaar uit te komen. Naast een nieuwe releasewindow heeft de game ook een nieuw logo gekregen. In dit nieuwe logo zijn de bekende toverstaven van Harry, Ron en Hermelien te zien.

Harry Potter Wizards Unite1

Harry Potter: Wizards Unite komt ergens in 2019 naar mobiele apparaten. Hopelijk horen we binnenkort meer.

BRON Pottermore

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?