Harry Potter: Wizards Unite krijgt nieuwe relasewindow

Geplaatst: 14 november 2018 11:55
Aangepast: 17 maart 2024 16:06

Ongeveer een jaar geleden werd al aangekondigd dat Niantic, de ontwikkelaar van Ingress en Pokémon Go, aan een Harry Potter-game werkte. Aanvankelijk werd gesteld dat de game dit jaar nog uit moest komen, maar Harry Potter: Wizards Unite heeft een nieuwe releasewindow gekregen.

Momenteel is er nog steeds niet veel bekend over Harry Potter: Wizards Unite. Het enige dat wel bekend is, is dat het een augmented reality-ervaring moet worden met een magisch tintje eraan. Volgens ontwikkelaar Niantic wordt het eenzelfde soort ervaring als Pokémon Go, waarbij spelers in de echte wereld spreuken kunnen leren en op avontuur kunnen gaan om mysterieuze wezens en artefacten te ontdekken. De game staat momenteel gepland om ergens volgend jaar uit te komen. Naast een nieuwe releasewindow heeft de game ook een nieuw logo gekregen. In dit nieuwe logo zijn de bekende toverstaven van Harry, Ron en Hermelien te zien.

Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite komt ergens in 2019 naar mobiele apparaten. Hopelijk horen we binnenkort meer.

Bron: Pottermore
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Wizards Unite

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2018

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord