Harry Potter: Wizards Unite drie miljoen keer gedownload

Harry Potter-fans over de hele wereld zijn al druk bezig met de mobiele game 'Wizards Unite'. De game is sinds haar wereldwijde release op 21 juni al drie miljoen keer gedownload.

Net als drie jaar geleden, bij de release van Pokémon GO, gaan weer veel mensen de straat op. Deze keer niet om Pokémon te vangen, maar om monsters uit het Harry Potter-universum te bestrijden en puzzels op te lossen. Harry Potter: 'Wizards Unite' staat volgens marktonderzoeksbureau Sensor Tower in 28 landen op nummer één in de categorie meeste downloads. Dit geldt voor zowel IOS App Store als de Google Play Store. Daarmee lijkt Niantic opnieuw een wereldwijde hype te ontketenen.

Harry Potter Wizards Unite1

Harry Potter: Wizards Unite heeft momenteel al 1,1 miljoen dollar in het laatje gebracht van Ninatic. De game is sinds 23 juni speelbaar in Nederland.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?