Harry Potter: Wizards Unite drie miljoen keer gedownload

Geplaatst: 25 juni 2019 20:15
Aangepast: 17 maart 2024 16:06

Harry Potter-fans over de hele wereld zijn al druk bezig met de mobiele game 'Wizards Unite'. De game is sinds haar wereldwijde release op 21 juni al drie miljoen keer gedownload.

Net als drie jaar geleden, bij de release van Pokémon GO, gaan weer veel mensen de straat op. Deze keer niet om Pokémon te vangen, maar om monsters uit het Harry Potter-universum te bestrijden en puzzels op te lossen. Harry Potter: 'Wizards Unite' staat volgens marktonderzoeksbureau Sensor Tower in 28 landen op nummer één in de categorie meeste downloads. Dit geldt voor zowel IOS App Store als de Google Play Store. Daarmee lijkt Niantic opnieuw een wereldwijde hype te ontketenen.

Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite heeft momenteel al 1,1 miljoen dollar in het laatje gebracht van Ninatic. De game is sinds 23 juni speelbaar in Nederland.

Bron: Sensor Tower

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord