Harry Potter aan top

De verkoopcijfers van deze week zijn weer binnen en Harry Potter bewijst maar weer dat games, gebaseerd op films, het ook uitstekend doen in de verkoop. Harry Potter en de Halfbloed Prins staat namelijk op nummer één in de UK verkooplijst.

Overigens is Harry Potter niet de enige die bewijst dat het heel goed mogelijk is om films om te zetten in games. De game Transformers: Revenge of the Fallen neemt namelijk de tweede plek van de lijst in beslag.

Harry Potter en de Halfbloed Prins
Transformers: Revenge of the Fallen
Tiger Woods PGA Tour 10
Wii Fit
Fight Night Round 4
Call of Juarez: Bound in Blood
De Sims 3
Virtua Tennis 09
Call of Duty: Modern Warfare
EA Sports Active
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?