Hardcore-modus Cyberpunk 2077 verwijdert UI

Geplaatst: 23 juli 2019 11:22
Aangepast: 23 juli 2019 11:23

Vandaag de dag is het heel normaal dat games nog een extra pittige moeilijkheidsgraad krijgen, soms zelfs met absurde regels. De hardcore-modus van Cyberpunk 2077 verwijdert bijvoorbeeld de UI.

In een interview met techsite Wccftech geeft Alvin Liu van CD Projekt Red wat details over Cyberpunk 2077 weg. Een van deze details gaat over de moeilijkheidsgraad van de game. Zo geeft Liu aan dat er bijvoorbeeld een hardcore-modus komt. Bij deze extra hoge moeilijkheidsgraad wordt de volledige UI van de game verwijderd, wat voor een extra uitdaging moet zorgen. Over de moeilijkheid geeft Liu echter nog een ander interessant detail prijs. Er zijn namelijk ook verschillende opties om de game makkelijker te maken. Als je bijvoorbeeld niet van shooters houdt of er niet erg bedreven in bent, kun je de game makkelijker maken of gebruikmaken van speciale wapens die je onder andere beter helpen richten.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: wccftech
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord