Hardcore gamers spelen gemiddeld 45 uur

Uit een recent onderzoek van een Amerikaans research-team de NPD-groep, is uitgekomen dat de echte hardcore gamer gemiddeld 45 uur per week aan het gamen is en heeft 24 games gekocht in de afgelopen 3 maanden.

Het rapport wat Games Segmentation 2008' heet, is erg gedetailleerd en onderverdeeld in vele groepen. Van de 178 miljoen gamers die op een pc of een console gamen zijn er 3% hardcore gamers, 9% zijn Avid pc-gamers, 17% zijn console-gamers, 14% online pc-gamers, 15% offline pc-gamers, 22% jonge heavy gamers en 20% secundaire gamers. Deze laatste groep is tevens de grootste en spelen het liefst op handhelds.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?