Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Hans Zimmer componeert muziek Modern Warfare 2

Het gerucht ging afgelopen week al op verschillende websites de ronde en vandaag werd het dan ook bevestigd. Oscarwinnaar Hans Zimmer zal de muziek voor het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 2 componeren. Dit maakte het management van Zimmer bekend in een interview met The Hollywood Reporter.

Dit is de eerste keer dat Zimmer de muziek voor een videogame zal verzorgen. Zimmer heeft in zijn succesvolle carrière al voor meer dan honderd films de muziek gecomponeerd, waaronder The Dark Knight, The Rock, Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, The Last Samurai, Gladiator en The Lion King. Voor deze laatste won hij zelfs een Oscar. Benieuwd of Zimmer met Modern Warfare 2 in de prijzen gaat vallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?